Introduktion af materialet

Materialet er delt op i to sektioner; Grønland og Færøerne. I hver sektion er der fire moduler: Interview, Kildebank, Brætspil og Dilemma-spil.

Brætspillet kan downloades og printes, men kan også bestilles som et spil med kasse, brædt, terning og papkort på www.styrkeakademiet.dk.

Kontakt projektdeltagerne herunder for en dialog om, hvordan du og din skole kan deltage eller bidrage til projektet:

Lars Clausen, Center for Undervisningsmidler Astrid Møller Danielsen, Center for Undervisningsmidler Jens Aage Poulsen, Nationalt Videnscenter for Historie-og Kulturarvsformidling, UCL Claus Hermansen, Styrkeakademiet ApS.

Lars Clausen, Center for Undervisningsmidler

Lars' opgave i projektet dækker over: projektledelse, samarbejde med skoler samt didaktisk ekspertise til læremiddeldesign.

Kontakt Lars her: lacl@ucl.dk

Astrid Møller Danielsen, Center for Undervisningsmidler

Astrids opgaver i projektet dækker over: Fagdidaktisk ekspertise til læremiddeldesign, samarbejde med skoler samt afrapportering.

Kontakt Astrid her: ammd@ucl.dk

Jens Aage Poulsen, Nationalt Videnscenter for Historie-og Kulturarvsformidling, UCL

Jens' opgaver i projektet dækker over: Udarbejdelse af læremidler, følgeforskning og evaluering samt udarbejdelse af rapporter.

Kontakt Jens her: jeap@ucl.dk

Claus Hermansen, Styrkeakademiet ApS.

Claus' opgaver i projektet dækker over: Videooptagelse og lyd, redigering af video, hjemmeside og udvikling af læringsplatform.

Kontakt Claus her: claus@styrkeakademiet.dk

LinkedIn profil LinkedIn profil

LinkedIn profil

LinkedIn profilSenest ændret: tirsdag den 23. november 2021, 03:37