Interview med Sólja og Durita

Interview 1

Mød Durita og Sólja, som bor i Runavik på Færøerne. I denne video fortæller de om deres hjemby, forældre og om kærester.

Varighed: 5:43

Interview 2

I denne video fortæller Durita og Sólja om deres drømme, bekymringer ved at flytte fra Færøerne, det færøske flag og havet omkring dem.

Varighed: 6:45

Interview 3

I denne video kan du høre Durita og Sólja fortælle om deres vej til Torshavn, festivaler på Færøene og ting, som danske unge skal vide om Færøerne.

Varighed: 4:15

Interview 4

Durita og Sólja fra Færøerne fortæller om fritid, fremtidsdrømme, håndbold, aktiviteter, rejsesteder, sport, færøske helte og fodboldkampe på Færøerne.

Varighed: 8:45

Interview 5

Hør Durita og Sólja fortælle en spændende historie om Færøerne og fortælle om religion og kirke på Færøerne.

Varighed: 6:34

Interview 6

Lad Durita og Sólja følge dig hen til et særligt sted på øerne, fortælle om deres forældres opvækst, om hvordan de bruger internettet, færøsk folkedans og om steder på Færøerne, som du skal se, hvis du kommer på besøg.

Varighed: 5:21

Interview 7

Her fortæller Durita og Sólja om fordomme om færinger, arbejde efter skole, fag i skolen, det færøske sprog, nattelivet og kriminalitet på Færøerne og et særligt sted på skolen, som de godt kan lide at være.

Varighed: 6:39

Senest ændret: fredag den 19. november 2021, 05:02